GREEK DOG BOXER FORUM - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΟΞΕΡ ΦΟΡΟΥΜ : Σώστε Τα Ζώα Από Τα Κτήνη! - GREEK DOG BOXER FORUM - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΟΞΕΡ ΦΟΡΟΥΜ

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

kostas-giouli  : (08 September 2010 - 02:48 PM) καλησπερα!!
Cezar  : (08 September 2010 - 09:50 AM) ωχ..μακρυα απο μας..!!φτου φτου.. :050:
kostaslarisa  : (08 September 2010 - 09:41 AM) loimwdh noshmata 1...kai einai paloukia!!!
Cezar  : (08 September 2010 - 08:30 AM) τι γράφεις?
Dimitra  : (08 September 2010 - 08:28 AM) καλη επιτυχια Κωστα.............θετικη σκεψη....!
Cezar  : (08 September 2010 - 08:27 AM) καλημέρα σας..φιλε κώστα καλή επιτυχία.!!
kostaslarisa  : (08 September 2010 - 08:22 AM) kalhmera...dinw ma8hma shmera kai to vlepw na kovomai!!!
kostas-giouli  : (07 September 2010 - 08:32 PM) καλησπερα!!!ειναι κανεις εδω????
kostaslarisa  : (07 September 2010 - 08:27 PM) egw ths dinw medium junior kai apo to pet shop pou thn pernw mou thn dinoun 57E ta 15 kila.
μαγια  : (07 September 2010 - 07:33 PM) ego tin royal tin boxer puppy tin eixa pari 71. i buffalo einai 13,5 kg
kostaslarisa  : (07 September 2010 - 07:19 PM) magia egw pernw thn royal canin 60E!!!h buffalo einai pio akrivh?posa kila?
Cezar  : (07 September 2010 - 06:47 PM) ησπέρααα...
Brunidhs  : (07 September 2010 - 06:24 PM) kalhspera
Cezar  : (07 September 2010 - 04:53 PM) καλησπέρα σας..
μαγια  : (07 September 2010 - 03:07 PM) ego edosa exthes 76 gia blue buffalo me kotopoulo :( pan ta leutoudakia mou....
Cezar  : (07 September 2010 - 01:07 PM) purina tonus με αρνί
kostaslarisa  : (07 September 2010 - 01:07 PM) gt 35E??ti taizeis?
Cezar  : (07 September 2010 - 12:59 PM) μπα..μαλλον όχι.
Cezar  : (07 September 2010 - 12:59 PM) ρουσάκιεεεεεεεε....είσαι εδώ?..
Cezar  : (07 September 2010 - 12:57 PM) δεν βλέπω άλλη προσφορα..και ο χρόνος κυλάει..τικ τακ τικ τακ..
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Σώστε Τα Ζώα Από Τα Κτήνη!

#1 User is offline   Antonios 

• Newbie
  • Pip
  • View blog
  • Group: Member
  • Interests:Εκπαίδευση σκύλων, λογοτεχνία, κινηματογράφος, εκδρομές, φωτογραφία, μουσικη - κιθάρα
  • Pedigree: Όχι
  • Είμαι: Λάτρης της φυλής

Posted 28 July 2010 - 12:28 PM

Πόσος πόνος, φρίκη και αγωνία... χωρά στις αποσκευές ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς (εκτός από κάποιες δύστυχες ψυχές), σχεδόν όλοι όμως μπορούν να υποπτευτούν... Εκτός από κάποιους οδηγούς!
Η καταγγελία που έφτασε στο «ΕΨΙΛΟΝ» από αναγνώστη της στήλης σοκάρει! Την Τρίτη 1 Ιουνίου ο Γιάννης Μουρτίκας πήγε στο ΚΤΕΛ του Κηφισού για να ταξιδέψει για το Αίγιο μαζί με το σκύλο του Μπούμπη.

Ένας αρσενικός γλυκύτατος σκυλάκος, φάτσας και όχι ράτσας. Για την ακρίβεια, μια υπέροχη διασταύρωση αρσενικού μπασέ (στο σώμα) με μουσουδίτσα λαμπραντόρ και μπεζ τρίχωμα. Τον είχε υιοθετήσει από τη δική μας φάρμα και είχαν περάσει σχεδόν έξι μήνες κοινής ζωής.

Λίγο πριν από τις 3.30 το απόγευμα ο κ. Μουρτίκας αντιμετώπισε την πρώτη δυσάρεστη έκπληξη. «Στις αποσκευές κατευθείαν» του είπε ο οδηγός, αναφερόμενος στον Μπούμπη. Και ας μην είχε ρωτήσει αν είχε πρόβλημα κάποιος από τους επιβάτες. Ο κ. Μουρτίκας αντέδρασε, αλλά ο οδηγός ήταν αμετάπιστος. Εγκλωβισμένος στις αποσκευές, σε έναν χώρο με απίστευτο θόρυβο, σκοτάδι και λιγοστό αέρα, ο Μπούμπης έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι τον Ισθμό, όπου και έγινε στάση. Αλλά ακόμη και εκεί ο οδηγός αρνήθηκε να του ανοίξει για να του δώσει Πόπως ζήτησε ο Γιάννης ΜουρτίκαςΠ λίγο νερό.

Οταν φτάσανε στο Αίγιο, ο Μπούμπης ήταν νεκρός! Αλλά και αυτό γιʼ αυτούς τους κυρίους που θέλουν να λέγονται «άνθρωποι» ήταν φυσιολογικό.

«Δεν μου ζήτησαν ούτε συγγνώμη και αρνούνται ακόμη και σήμερα να μου ανακοινώσουν το όνομα του οδηγού» επισημαίνει ο Γ. Μουρτίκας. «Και, όπως έμαθα, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί δυο βδομάδες πριν σε μια κοπέλα που ταξίδεψε από τα Μέγαρα στην Πάτρα» συμπληρώνει. Και επειδή οι διακοπές έχουν ξεκινήσει και τουλάχιστον όσοι σέβονται τη ζωή και τα ζώα δεν μπορούν να αφήσουν αυτό το έγκλημα να συνεχιστεί (και, μάλιστα, να μένει ατιμώρητο) προσέξτε! Μην αφήσετε κανέναν να κάνει κακό στους πιστούς μας φίλους.

ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

Πηγή: Ελευθεροτυπία
0

#2 User is online   roussaks 

• My Dogs Home
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • View blog
  • View gallery
  • Interests:Σκυλοι , ψαρια , Η/Υ, Ψαροντουφεκο
  • Είμαι: Ιδιοκτήτης

Posted 28 July 2010 - 12:39 PM

Με την καμια !!! Τι λενε !!!
Και ο ιδιοκτητης και ο οδηγος ειναι για πολλους μπατσους !!!
Ο ενας γιατι δεν χαλασε την βολη του να βρει αλλο μεσο να παει στο Αιγιο , ακομα και το Πετ ταξι να επερνε, ποσο θα του κοστιζε..
και ο αλλος γιατι αν δεν θες σκυλια μες στο λεωφορειο σου απλα δεν τα βαζεις , οχι ρε φιλε στις αποσκευες για 200 χιλιομετρα !!!!!
0

#3 User is offline   VASO-BELA 

• Boxerforum.gr Member
  • PipPipPipPip
  • View blog
  • View gallery

Posted 28 July 2010 - 01:19 PM

ελεος απαραδεκτει!!!!
0

#4 User is offline   giorgouz 

• My Dogs Home
  • View blog
  • View gallery
  • Interests:Φωτογραφία , Μουσική , Καλό κινηματογράφος

Posted 28 July 2010 - 01:31 PM

Υπάρχει και μία φόρμα κάπου να υπογράψετε, δεν θυμαμαί που την είχα βρεί, αν την βρει κανείς ας την κάνει ένα ποστ...
Posted Image
0

#5 User is online   Dimitra 

• Video maker
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Interests:LOUSIE....

Posted 28 July 2010 - 02:10 PM

απαραδεκτο...
Δήμητρα-Lousie
Once a boxer lover...Always a boxer lover...!

Posted ImagePosted Image

Posted Image
0

#6 User is offline   ARHS 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • View blog
  • View gallery
  • Είμαι: Λάτρης της φυλής

Posted 28 July 2010 - 06:27 PM

Μονο στην Ελλαδα αυτα!!!!!
lia
0

#7 User is offline   ORE 

• Member
  • PipPip
  • View blog
  • Pedigree: Ναι

Posted 28 July 2010 - 08:16 PM

Συγγνώμη που θα φανώ σκεπτικιστής ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος 1ον βάζει τον σκύλο του στην θέση αποσκευών(για να τον παίρνει μαζί στις διακοπές μάλλον νοιάζεται γι'αυτόν) 2ον) Στην στάση στον ισθμό του αρνείται ο οδηγός(!!!!!!!!) ,ο οποίος μάλλον είναι ο γιος του εωσφόρου, να ανοίξει την πόρτα για να πιει νερό το σκυλί 3ον) Δεν καλεί επιτόπου την αστυνομία (για να μην αναφέρω τις μπάτσες που έπρεπε να πέσουν) αλλά ψάχνει μετά το όνομα του οδηγού. Και τέλος πάντων αν υπάρχει τέτοιος γελοίος και κακομοίρης άνθρωπος θα έπρεπε να του απαγορευτεί όχι σκυλί αλλά και παιδί να έχει. Αν συνέβει τότε λυπάμαι ειλικρινά και το σκυλάκι και αυτόν τον τύπο, αλλά δεν μου κολλάνε πολύ τα στοιχεία.
Posted Image
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users