Toggle shoutbox Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Page 1 of 1
Καλώς Σας Βρήκα!
Posted 27 July 2010 - 12:50 PM
Καλησπέρα κι απο μένα!
Με λένε Αντρέα και είμαι 28 χρονών.
Από πιτσιρικάς ειχα ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά και είχα κατά καιρούς διάφορους 4ποδους φίλους!
Τα τελευταία 8 χρόνια έχουμε τον Άρτσι, έναν (όχι και τόσο "σωστο") μποξερίνο ...σύντομα φωτος
Λόγο του ότι τον πήρε η αδερφή μου στο νέο της σπίτι, σκέφτομαι να αποκτήσω νέο φίλο.
Αυτη τη φορά θελω ενα πάρω έναν προβλεπόμενο σκύλο και γι αυτο ψάχνω ενα καλό εκτροφείο!
Πάνω σε αυτο θα ήθελα τα φώτα σας! Είδη ετοιμαζομαι για μια βόλτα απο το www.dogwin.eu
Χαίρομαι που βρήκα μια τόσο οργανωμένη κοινότητα γύρω απο την αγαπημένη μου φυλή!!!!
Με λένε Αντρέα και είμαι 28 χρονών.
Από πιτσιρικάς ειχα ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά και είχα κατά καιρούς διάφορους 4ποδους φίλους!
Τα τελευταία 8 χρόνια έχουμε τον Άρτσι, έναν (όχι και τόσο "σωστο") μποξερίνο ...σύντομα φωτος
Λόγο του ότι τον πήρε η αδερφή μου στο νέο της σπίτι, σκέφτομαι να αποκτήσω νέο φίλο.
Αυτη τη φορά θελω ενα πάρω έναν προβλεπόμενο σκύλο και γι αυτο ψάχνω ενα καλό εκτροφείο!
Πάνω σε αυτο θα ήθελα τα φώτα σας! Είδη ετοιμαζομαι για μια βόλτα απο το www.dogwin.eu
Χαίρομαι που βρήκα μια τόσο οργανωμένη κοινότητα γύρω απο την αγαπημένη μου φυλή!!!!
Posted 27 July 2010 - 12:58 PM
Καλως ηρθες και εδω ... με το καλο να βρεις το μποξερακι σου , και οπως σου ειπα αρκετο ψαξιμο !!
Μ'αρεσε το προβλεπομενο ... Αντρεα τα μποξερ ειναι παρταλια δεν ειναι προβλεπομενα ...
Μ'αρεσε το προβλεπομενο ... Αντρεα τα μποξερ ειναι παρταλια δεν ειναι προβλεπομενα ...
Posted 27 July 2010 - 01:27 PM
Καλώς ήρθες, κι εγώ από το dogwin πήρα τον μικρό και νομίζω ότι έχει και κουτάβια αυτή την στιγμή,απλά ετοιμάσου για ανάκριση από την κυρία Μπέτυ για να δει αν θα είσαι καλός μπαμπάς!
Posted 27 July 2010 - 01:30 PM
καλως ηρθεςςςςςς...και περιμενουμε συντομα το νεο σου φιλαρακι...
μπραβο σου που εισαι ψαγμενος...
μπραβο σου που εισαι ψαγμενος...
Posted 04 August 2010 - 07:12 PM
Γειά σου ωρε Αντρίκοοοοοοοοοοοο
Εμεις γνωριζόμαστε πολύ καλά απο το άλλο μας ''χόμπυ'' τους ''δίσκους''......... και ο Αρτσι είναι μεγάλη φάτσα....... Μου χρωστάς καφέ ρεμάλι στο λέω προκαταβολικά....... με η χωρίς τον Άρτσι.......
Εμεις γνωριζόμαστε πολύ καλά απο το άλλο μας ''χόμπυ'' τους ''δίσκους''......... και ο Αρτσι είναι μεγάλη φάτσα....... Μου χρωστάς καφέ ρεμάλι στο λέω προκαταβολικά....... με η χωρίς τον Άρτσι.......
This post has been edited by hary: 04 August 2010 - 07:12 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

[/url